VINN ETT PRATA-MENS-PEPP-KIT TILL EN PAPPA 🏆

Precis som förra årets Fars Dag vill vi på MENSEN slå ett slag för att fler pappor ska känna sig bekväma med att prata med sina barn om tankar och frågor som rör kroppen och dess funktioner. Varför önskar vi det? Jo, för det finns studier som visar att självkänslan ökar hos unga som känner att de kan vända sig till sin pappa och prata om allt möjligt, till exempel mens! 

Enligt Folkhälsomyndigheten har många barn lätt för att ta upp bekymmer med sin mamma, glädjande nog visar den senaste undersökningen att allt fler har lätt för att prata med sin pappa också. Men det kan bli bättre!. Har du ett bra tips eller en erfarenhet av ett positivt menssamtal mellan vuxen och barn? Kommentera och inspirera andra! Vet du en pappa som behöver lite pepp för denna typ av samtal? Var med i tävlingen! 

Gör så här: nominera en pappa eller fadersfigur som du tycker ska ha ett menspepp-kit genom att maila info@mensen, märk ämnesraden med Fars dag. Går lika bra att nominera sig själv.

Det går bra att vara anonym men tänk på att vi kommer att behöva en adress dit vi kan posta paketet om du vinner. 

Ett kit innehåller vår egen “Mensmegafonens bok om mens”, “Världens viktigaste bok” av den framstående sexualupplysaren Nathalie Simonsson och en reflex från Liv Livmoder. Vi lottar ut tre kit och meddelar vinnarna per mail 15 nov.