VINN ETT PRATA-MENS-PEPP-KIT TILL EN PAPPA 🏆

Precis som förra Ă„rets Fars Dag vill vi pĂ„ MENSEN slĂ„ ett slag för att fler pappor ska kĂ€nna sig bekvĂ€ma med att prata med sina barn om tankar och frĂ„gor som rör kroppen och dess funktioner. Varför önskar vi det? Jo, för det finns studier som visar att sjĂ€lvkĂ€nslan ökar hos unga som kĂ€nner att de kan vĂ€nda sig till sin pappa och prata om allt möjligt, till exempel mens! 

Enligt FolkhĂ€lsomyndigheten har mĂ„nga barn lĂ€tt för att ta upp bekymmer med sin mamma, glĂ€djande nog visar den senaste undersökningen att allt fler har lĂ€tt för att prata med sin pappa ocksĂ„. Men det kan bli bĂ€ttre!. Har du ett bra tips eller en erfarenhet av ett positivt menssamtal mellan vuxen och barn? Kommentera och inspirera andra! Vet du en pappa som behöver lite pepp för denna typ av samtal? Var med i tĂ€vlingen! 

Gör sÄ hÀr: nominera en pappa eller fadersfigur som du tycker ska ha ett menspepp-kit genom att maila info@mensen, mÀrk Àmnesraden med Fars dag. GÄr lika bra att nominera sig sjÀlv.

Det gĂ„r bra att vara anonym men tĂ€nk pĂ„ att vi kommer att behöva en adress dit vi kan posta paketet om du vinner. 

Ett kit innehĂ„ller vĂ„r egen “Mensmegafonens bok om mens”, “VĂ€rldens viktigaste bok” av den framstĂ„ende sexualupplysaren Nathalie Simonsson och en reflex frĂ„n Liv Livmoder. Vi lottar ut tre kit och meddelar vinnarna per mail 15 nov.