BESTÄLL MENSMEGAFONENS BOK OM MENS INNAN SOMMARUPPEHÅLL

Beställ senast 14 juli, sen har webshopen stäng fram till v. 34! Vår älskade lilla mensbok finns både med mjuk och hård pärm, den fick nyligen betyg 5 av 5 och en strålande recension från @_enbokiveckan_ :

“Det här är en riktigt bra bok om mens. Den kan läsas av alla åldrar, själv eller tillsammans – jag tror alla kan lära sig något. Själv lärde jag mig massor samtidigt som jag även fick mycket repetition gällande sådant som jag har glömt bort. Exempelvis mer om hur det ser ut där nere samt inuti och hur menscykeln mer detaljerat fungerar. Boken tycker jag har en bra blandning av rent informativ text och mer livliga illustrationer. Jag tror att alla kan känna igen sig någonstans i boken och den ger en en trygghet att vidare diskutera mens. De skriver till alla personer med snippa då alla personer som kan få mens kanske inte känner sig som en tjej. Jag tycker att det är bra att denna bok har tagits fram och hoppas att så många som möjligt får möjlighet att ta del av den. Att kunna sätta ord på saker hjälper till att kunna ta reda på mer och att läsa om mens samt vår kropp gör att vi enklare kan förstå att vi alla ser olika ut och fungerar olika.”