Har du en minut?

Visa ditt stöd för MENSEN! Bli medlem, följ oss på Facebook och Instagram.

Gästposta i våra sociala medier! Ge andra möjligheten att ta del av dina erfarenheter av mens. Kontakta oss för mer information.

Håll eller gå en mensbildande studiecirkel! Lär sig själv och andra mer om mens med hjälp av vår mensbildsningshandbok.

Kandidera till styrelsen eller engagera dig i ett arbetsutskott! Genom att vara med i organisationen kan du påverka vilken riktning och vilka prioriteringar MENSEN ska ha.

 

MEDLEMSKAP

Som medlem visar du ditt stöd för MENSENs arbete och står upp för en medMENSkligare värld. Alla som vill vara med får vara med, oavsett om de menstruerar, har menstruerat, kommer att menstruera eller aldrig någonsin ska menstruera. Som medlem får du MENSENs medlemsbrev med uppdateringar från MENSEN och övriga menssamhället!

Årsavgiften är 0 kronor för personer under 18 år och 50 kronor för personer över 18. Alla medlemsintäkter går till MENSENs arbete för att öka menskunskap och krossa menstabun. Tryck på knappen nedan för att vara med! 

Ovan finns några sätt för medlemmar att engagera sig beskrivna, men MENSEN välkomnar alltid nya tankar och idéer till engagemang. Hör gärna av dig och berätta hur du vill engagera dig!

Under fliken OM OSS finns våra styrdokument. Läs våra stadgar, manifest och om vad det innebär att vara medlem i MENSEN!