Har du en minut?

Visa ditt stöd för MENSEN! Bli medlem, följ oss på Facebook och Instagram.

Har du en vecka?

Gästposta i våra sociala medier! Ge andra möjligheten att ta del av dina erfarenheter av mens. Kontakta oss för mer information.

Har du en termin?

Håll eller gå en mensbildande studiecirkel! Lär dig själv och andra mer om mens med hjälp av vår mensbildsningshandbok.

Har du ett år?

Kandidera till styrelsen eller engagera dig i ett arbetsutskott! Genom att vara med i organisationen kan du påverka vilken riktning och vilka prioriteringar MENSEN ska ha. Håll utkik i våra kanaler på hösten då valberedningen samlar in nomineringar!


Hoppa på menståget och bli medlem!

Som medlem visar du ditt stöd för MENSENs arbete och står upp för en medMENSkligare värld. Alla som vill vara med får vara med, oavsett om de menstruerar, har menstruerat, kommer att menstruera eller aldrig någonsin ska menstruera. Årsavgiften är 0 kronor för personer under 18 år och 50 kronor för personer över 18. Alla medlemsintäkter går till MENSENs arbete för att öka menskunskap och krossa menstabun. Tryck på knappen nedan för att vara med! 

Under fliken OM OSS finns våra styrdokument. Läs våra stadgar, manifest och om vad det innebär att vara medlem i MENSEN!

Ovan finns några sätt för medlemmar att engagera sig beskrivna, men MENSEN välkomnar alltid nya tankar och idéer till engagemang. Hör gärna av dig och berätta hur du vill engagera dig: