VINN MENS-PEPP-KIT PÅ FARS DAG!

Dags för vår årliga tävling för att peppa pappor att snacka mens med sina barn och känna sig bekväma med att prata med sina barn om tankar och frågor som rör kroppen och dess funktioner. Varför önskar vi det? Jo, för det finns studier som visar att självkänslan ökar hos unga som känner att de kan vända sig till sin pappa och prata om allt möjligt, till exempel mens! 

Enligt Folkhälsomyndigheten har många barn lätt för att ta upp bekymmer med sin mamma, glädjande nog visar den senaste undersökningen att allt fler har lätt för att prata med sin pappa också. Men det kan bli bättre! Vet du en pappa som behöver lite inspiration för denna typ av samtal? Var med i tävlingen! 

Gör så här: nominera en pappa eller fadersfigur som du tycker ska ha ett menspepp-kit genom att kommentera tävlingsposten på vår Instagram, eller maila info@mensen, märk ämnesraden med Fars dag, senast 16 nov. Går lika bra att nominera sig själv. Det går bra att vara anonym men tänk på att vi kommer att behöva en adress dit vi kan posta paketet om du vinner. 

Ett kit innehåller vår egen “Mensmegafonens bok om mens” och blandade mensskydd som är bra att ha hemma om ens barn är mensare. Vi lottar ut tre kit och meddelar vinnarna per mail 16 nov.