MENSEN <3 LUSH CHARITY POT

Under v. 30 har vi äran att göra ett butikssamarbete med alla Lush Swedens Stockholmsbutiker: spana in vårt utbildningsmaterial som ligger på display, läs om vår verksamhet på snajdiga infoaffischer och få en liten MENSEN-present om du köper en Charity Pot!

Charity Pot är en mjukgörande lotion med aloe vera, rättvisemärkt olivolja och kakaosmör från ett colombianskt fredskooperativ. 100% av priset (minus moms) doneras till gräsrotsorganisationer som aktivt arbetar för en positiv förändring inom miljö, djurskydd och mänskliga rättigheter. Lush vill stötta dom som skapar förändring och på gräsrotsnivå kan små summor göra stor skillnad! Under v. 30 går alla intäkter från Pot-försäljningen i Sthlmsbutikerna till vår verksamhet.  

Charity Pot lanserades i Sverige år 2010 och säljs i dag i 35 länder – totalt har 640 miljoner kronor donerats världen över. Andra svenska aktörer som fått stöd stöd är bl.a. Regnbågsblod, Orten Odlar, Hundar utan hem och Fatta. Himla bra grej som vi är glada att få vara en del av!