Mensmegafonen

Alla har rätt till kunskap om sin egen kropp. Syftet med Mensmegafonen är att erbjuda ett lättillgänligt och heltäckande material, ihop med medföljande pedagogiska metoder, för att utbilda grundskoleelever om menscykeln, mensanatomi, menshälsa såväl som historiska och sociologiska aspekter av synen på menstruation. Arbetar du på en skola (eller någon annan verksamhet för barn och unga) och vill ha besök av oss? Skicka iväg en intresseanmälan till mensmegafonen@mensen.se! 

Ladda gärna ner Mensmegafonens infomationsbok kostnadsfritt genom att klicka på någon av bilderna nedan! Vill du ha fysiska exemplar finns de att beställa mot en frakt- och hanteringsavgift i vår webshop!

 

Vi har utbildade så kallade mensinformatörer runt om i landet, vilket möjliggör att fler skolor kan boka in ett besök av våra informatörer som utbildar eleverna i menskunskap!  Arbetar du på en skola (eller någon annan verksamhet för barn och unga) och vill ha besök av oss? Skicka iväg en intresseanmälan till mensmegafonen@mensen.se! 

OBS Under våren 2020 har Mensmegafonen ingen informatörssamordnare anställd och därför besvaras mail endast sporadiskt. Vill du ha ett snabbare svar kan du maila info@mensen.se.  

Utskick av webshopprodukter har sommaruppehåll v.29-32! Avvisa