3 FRÅGOR TILL PROJEKTLEDAR-SANNA

Nyligen avslutades vårt treåriga arvsfondsprojekt Universell Menskompetens och det innebär att Sanna slutar på MENSEN ☹️ [insert nån snygg brygga om miniintervju]

Hur hoppas du att materialet kommer att användas i framtiden?

Jag hoppas att vår vision om att skapa ett tidlöst, mångsidigt och lättanvänt material har lyckats och att människor som använder och gillar det tipsar andra om att använda det!

Vad är du mest stolt över?

Svår fråga! Jag är väldigt stolt över helheten. Men om jag måste välja något skulle jag säga att vi fick till Mensmegafonens bok om mens som ljudbok. Det var inte planerat att göra den men var något som efterfrågades av målgruppen och vi lyckades lösa så att vi spelade in den med ganska små resurser. Dessutom blev den så himla mysig att lyssna på med Linnéas snälla röst.
Sen måste jag nästan säga bildstöden vi tog fram tillsammans med @visuellt_stod också. De har varit såå uppskattade och det gör mig verkligen varm i hela kroppen att tänka på!

Berätta något roligt minne från projekttiden!

Ett roligt men också lite läskigt minne var när vi skulle till skolsköterskekongressen och bestämde oss för att trycka upp 1000 böcker att bara ha med dit och dela ut. Det var mycket osäkerhet i hur vi skulle få dit böckerna, om de skulle komma i tid och framför allt om de skulle gå åt eller om vi skulle behöva släpa hem massor av böcker efter kongressen. Men det gick så himla bra och alla böcker tog slut! Många av skolsköterskorna var dessutom imponerade av materialet vilket också kändes som ett bevis på att vi gjort något användbart!

Stående ovationer till Sanna som har gjort ett strålande jobb!!!

ST: Sanna föreläser, står vid en skärm som visar olika illustrerade mensskydd. @arvsfonden #arvsfonden #arvsfondsprojekt #menskompetens #menskunskap #universellutformning