MENSEN + ELLA = INSTAGRAMLIVE OM MENS OCH TRÄNING

Menstabun och menshälsa inom idrottsvärlden uppmärksammas mer och mer. Vad säger egentligen den senaste forskningen? Vad gäller för vardagsmotionärer? Vilka påståenden om mens och träningen stämmer och vilka är egentligen myter?

Nu har chansen att ställa din fråga till Ellas leg.fysioterapeut Elin Stattin Sköld i kommentar eller DM! De kommer sedan att besvaras under en instagramlive måndag 20 mars kl 18.00! Update, här finns hela inspelningen.

Teamet på Ella är inriktade på gynekologi, graviditet och förlossning, samt urologi (blåsa och urinvägar). De är experter på att hjälpa till med allt som rör träning, fysisk aktivitet och rehab för att behandla och lindra besvär och smärta.

Om Ella: en digital vårdtjänst som erbjuder personlig vård och stöttning före, under och efter graviditet. Ellas vårdteam består av legitimerade fysioterapeuter, psykologer samt dietister inriktade på kvinnohälsa som hjälper till att förebygga och behandla vanliga graviditetsrelaterade besvär genom digitala vårdbesök och individuellt anpassade behandlingsprogram. Utöver den mänskliga kontakten erbjuder Ella kvalitetssäkrad kunskap, utbildande material och medicinska program för både fysisk och mental hälsa. Ella finns tillgänglig över hela landet till vanlig patientavgift, högkostnadsskydd och frikort.