MENSEN INTERVJUAS AV MINDLER

Den digitala psykologmottagningen

Kognitiv beteendeterapi har visat sig vara effektivt mot PMS och PMDS. Trots att hormoner är orsaken kan symptomen lindas och bli mer hanterbara med hjälp av KBT. Nu lanserar den digitala psykologimottagningen Mindler lanserar en särskild KBT-behandling för den som har PMS eller PMDS, och passade på att ställa några frågor till oss:

Varför är det viktigt att sprida kunskap om PMS/PMDS?

Vilka normer och tabun bidrar till att få som lider av PMS/PMDS söker hjälp?

Vad kan jag göra om jag upplever att folk runt omkring mig inte förstår vad jag går igenom, förringar det eller inte tar mina besvär på allvar?

Här kan du läsa våra svar och massor av fakta och vittnesmål om PMS/PMDS som Mindler sammanställt. Här finns Mindlers pressmeddelande om deras nya KBT-behandling.