TA CHANSEN ATT TESTA EN MENSSKYDDSAUTOMAT GRATIS FRÅN REDLOCKER!

RedLocker AB har precis lanserat sina fantastiska mensskyddsautomater och vi har fått äran att erbjuda våra följare en kul tävling: Tipsa RedLocker om din arbetsplats/skola eller annan plats du ofta besöker som saknar mensskydd genom att fylla i formuläret TIPSA OSS. Du som skriver är alltid anonym gentemot platsen du tipsar. Vinnaren får chansen att vinna en gratis uthyrning av en mensskyddsautomat under 3 valfria månader inklusive gratis påfyllnad av mensskydd under hela perioden. 

Tillsammans gör vi mensskydd tillgängligt på arbetsplatser, skolor och övriga verksamheter!

RedLocker AB grundades 2018 av Liza Eriksson och Clara Lidman som ett Ung företagsamhet-projekt under gymnasietiden. De var trötta på att behöva gå hem från skola och arbete på grund av mens och kom på en idé att möjliggöra för arbetsplatser, skolor och övriga offentliga rum att tillgodose menstruerandes basbehov på ett enkelt och tryggt sätt; röda mensskyddsautomater! RedLockers nyframtagna, unika produkt kan erbjuda gratis mensskydd men samtidigt kontrollera så att det räcker till alla. . Automaten innehar en innovativ, unik låsfunktion, vilket gör att en person får ut mensskydd för nödvändigt bruk men inte mer.

Info om tävlingen: Tävlingen är öppen fram till 30 november gäller endast platser inom Sverige. Vinnaren kontaktas av RedLocker efter tävlingens avslut och tillkännages därefter på MENSENS sociala medier. Endast en nominerad plats per person räknas med i dragningen.