TÄVLING MED RED LOCKER OBS UPPSKJUTEN

VEM VILL PROVA EN BANBRYTANDE MENSSKYDDSAUTOMAT FRÅN RED LOCKER?!?

OBS: På grund av samhällsläget har vi beslutat att skjuta upp tävlingen till någon gång i höst, håll koll i våra kanaler för uppdateringar.

MENSEN har fått den stora äran att hålla i en smyglanseringstävling tillsammans med företaget RedLocker AB, som lanserar sina fantastiska mensskyddsautomater om några veckor! Nu har du möjlighet att nominera en arbetsplats/skola/övrig offentlig plats i kommentarsfältet som får chansen att vinna en gratis uthyrning av en mensskyddsautomat under hela månaden maj. Gratis påfyllnad av mensskydd under hela månaden ingår (samt hjälp med montering om det är inom Stockholmsområdet). 

RedLocker AB grundades 2018 av Liza Eriksson och Clara Lidman som ett Ung företagsamhet-projekt under gymnasietiden. De var trötta på att behöva gå hem från skola och arbete på grund av mens och kom på en idé att möjliggöra för arbetsplatser, skolor och övriga offentliga rum att tillgodose menstruerandes basbehov på ett enkelt och tryggt sätt; röda mensskyddsautomater! RedLockers nyframtagna, unika produkt kan erbjuda gratis mensskydd men samtidigt kontrollera svinnet. Automaten innehar nämligen en dispenser med låsfunktion, vilket gör att en person får ut mensskydd för nödvändigt bruk men inte mer. RedLocker lanseras i slutet av mars till speciellt utvalda pilotkunder. Vi på MENSEN har följt RedLocker med stort intresse sedan starten och ser fram emot många spännande samarbeten <3  

Info om tävlingen: nominering är öppen fram till 22 mars och gäller på MENSENS instagram, gäller endast platser inom Sverige. Vinnaren kontaktas av RedLocker efter tävlingens avslut och tillkännages sedan 6 april.Endast en nominerad plats per person räknas med i dragningen.