TÄVLING: VINN BILJETTER TILL OPERAN PMSIUS

Ni läste rätt! Den 16e juni är det premiär för operakompaniet Kamraternas föreställning PMSIUS på Reimersholme Hotell. Vi har äran att lotta ut biljetter till tre glada vinnare som får ta med sig en kompis, partner, familjemedlem, främling på stan, you name it, till detta fantastiska evenemang.

Gå in på vår Instagram eller Facebook och hitta inlägget om operan, tagga en person du vill gå med senast 11 juni kl 00.00 så har du chans att få två gratisbiljetter till det datum som passar för er (premiären är ej valbar, se tillgängliga datum www.kamraterna.com). Vi lottar vinnare från alla som kommenterat.

“Har du PMS? Eller känner du någon som har PMS? Då har du en föraning om intensiteten, dramatiken och känsloyttringarna i Kamraternas nästa opera.

Publiken bjuds in till en soaré där man kan sippa på drinkar samtidigt som man dränks av ett känslostormande musikaliskt drama om det fruktansvärda att lida av PMS-besvär, ömsint och humoristiskt skildrat av librettisten Alma Lindé. Föreställningen är 1 timme lång och framförs på svenska.”

Här finns mer information och vilka datum föreställningen spelas