VI ÖNSKAR ETT GOTT RÖTT NYTT ÅR

Och blickar tillbaka på ett händelserikt 2022. Vi har pratat menskunskap, menskompetens och menskliga rättigheter i alla möjliga sammanhang. 

Too name a few: föreläst på Scouternas demokratijamboree, West Pride med RFSU Göteborg och livechattat om mens hos BRIS. Vi har kampanjat för En MENSkligare skola och träffat politiker. svarat på frågor om menstrosor med Therese Lindgren och en interaktiv frågelåda under hela perioden Halmstad Konsthall visade utställningen MENS. Styrelse fixade donation som gjorde att vi kunde skicka flera tusen mensskydd till Ukraina och bistå den humanitära responsen. 

Ett MENSkligare arbetsliv har fått en skjuts genom samarbete med Kommunal, Elektrikerna, föreläsning för Akademikerförbundets medlemmar och The Body Shops butikschefer i Sverige. PS, fick även synas i ett internationellt sammanhang när vi höll en dragning på en digital konferens via University of Aberdeen.  

I inspelad form har vi hörts i instagramlive med Gynpodden, i Kalle Norwalds podd “Hur går det med sexlivet”, Under Livet-podden och RRFUs Body Rights. I textform har vi bland annat figurerat i Hippson och tidningen Arbetsliv, samt en debattartikel i GP på internationella mensdagen. 

Nu tar vi nya tag, vi ses 2023!