ÅRETS MENSTOALETT 2019: YODABEE

VINNARE AV ÅRETS MENSTOALETT 2019: Grattis Yodabee

Vi tycker att alla toaletter borde vara mensvänliga och det vill vi uppmärksamma med priset Årets Menstoalett, som delas ut idag på internationella toalettdagen. I år har vi valt att själva vara jury och ge priset till en verksamhet som i stor skala jobbar för fler mensvänliga toaletter – det innovativa företaget @yodabee_ . De visar med sin tjänst hur enkelt det är att visa hänsyn till menstuerandes behov. Något som borde bara en självklarhet på alla arbetsplatser.

Yodabee levererar en premiumtjänst av hygien- och skönhetsartiklar direkt till kontorstoaletten och hjälper bolag att visa omtanke om medarbetare och besökande kunder. Yodabee vill skapa inkluderande arbetsplatser och uppmuntrar företag att underlätta arbetsdagen och öka trivseln. Att erbjuda mensskydd på kontoret var deras grundidé och något som alltid finns i boxen 👏

Utöver mensskydd erbjuder Yodabee ett sortiment av allt en kan tänkas behöva under en jobbdag; skavsårsplåster, handsprit, tandborstkit, olika hudkrämer, klädroller, solkräm, tuggummi, torrschampo och mycket mer. Gå in på deras hemsida och bli en glad kund!