SÖK TILL VÅR STYRELSE

Är du intresserad av att strida för blodiga rättigheter och krossa tabut kring mens och mensare? Då är du perfekt och borde söka till MENSENs styrelse!

För MENSEN är det viktigt att kunskapen kring mens når ut till alla, mensare som icke-mensare. Visionen är att synliggöra mensrelaterade frågor och lyfta menstruationen som diskussionsämne i samhället och på sikt i världen.

Under 2019 har MENSEN bland annat som mål att arbeta med mens utifrån ett arbetsmiljöperspektiv, sprida vårt projekt Mensmegafonen och samtidigt driva flera mensbildande studiecirklar i flera län runtomkring i landet.

MENSENs styrelse är en grupp människor som tycker att det är kul och viktigt att driva mensiga frågor framåt. Nu behövs nya sprakande medlemmar som vill engagera sig i mensaktivism och kan komma med nya röda idéer. Inför 2019 är vi lite extra intresserade av dig som har erfarenhet av/kunskap om arbetsledning och arbetsrättsliga frågor, kommunikationsarbete och ekonomi. Anmäl ditt intresse i formuläret, så hörs vi!

Vi behöver ditt svar senast fredag 16/11 2018.

Hälsningar,
Valberedningen